Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвСлед 10 дни днес планинските спасители подновяват акцията

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвСлед 10 дни днес планинските спасители подновяват акцията
Коментари Харесай

Подновиха издирването на изчезналия сноубордист

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

След 10 дни през днешния ден планинските спасители възобновяват акцията по издирването на изчезналия сноубордист, който за последно е забелязан да кара сноуборд в неразрешена зона край писта Картала на Благоевград. Сигнал от мобилния му телефон води спасителите до една голяма лавина в един от скатовете. Няколко дни се опитваха с разнообразни начини спасителите се опитваха да открият мъжа, само че по този начин и не съумяха.

Четири дни огромни акции не бяха проведени точно поради високите температури, които не позволяваха на спасителите самоуверено да влязат в ската, в който е паднала лавината. Днес обаче температурите още веднъж бяха ниски през нощта. За страдание, може би това е последната нощ, в която температурите през нощта остават минусови. Затова и през днешния ден може би е последният късмет на спасителите да навлязат в ската. Утре в действителност стартира доста солидно снеготопене и ще бъде в действителност неразумно за спасителите да влязат в ската, сподели за " Здравей, България " Антон Чавдаров. 

Всичко от себе си дадоха хората от избавителна работа, да опитат да намерят диря от изчезналия сноубордист, по този начин и обаче не съумяха. Всякакви начини опитваха, в това число и способи, които за първи път бяха употребявани в България, нищо обаче не беше намерено. Нито дреха, нито елементи от неговата екипировка бяха открити. До към 30-40 минути чакаме спасителите да бъдат тук и да тръгнат нагоре, като употребяват по-студените ранни часове на деня и да опитат последна сметка да намерят изчезналия сноубордист, сподели още репортерът на Нова Тв. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР